Wie ben ik?

Ik heb een diepe passie voor het ervaren van de natuurlijke, pure essentie in mezelf, anderen en de wereld om me heen. Muziek, ritme en klank ontvangen en tot expressie brengen in elke staat van zijn, voelt voor mij vol, helend en voedend. Die passie heb ik altijd ergens gevoeld, maar er was nog zo’n grote afstand tussen mij en mijn stem, mijn muziek. De opleiding tot stembevrijder bij het centrum voor stembevrijding (Amsterdam) heeft ertoe geleid dat ik deze afstand in mezelf en anderen steeds weer kan verkleinen en één kan zijn met de muziek die in en door ons allen heen wil klinken. 
Ik dacht dat zingen en muzikaliteit in het algemeen  alleen weggelegd was voor bepaalde mensen, dat ik ‘mooi’ moest kunnen zingen en dat ik een instrument moest kunnen spelen. Tot ik langzamerhand ontdekte dat elke pure vorm van zijn, ervaren, voelen, verlangen, een beginpunt is voor muzikale expressie. Toen ik mezelf durfde zien als een potentiële bron van muziek, kwam er beweging! En met die beweging, kregen mijn grijze verlangens weer kleur. Ik kwam in verbinding met mijn eigen stem als instrument. Door simpele klanken te maken en mezelf toe te laten deze vrij te laten stromen zonder oordeel kwam ik iedere keer weer meer tot mezelf. Ik krijg er energie van, ik voel me verbonden met mezelf en mijn omgeving en het schept helderheid en ruimte in mij om te ervaren wat er nu speelt. 

Die muziek, helderheid, ruimte en energie wil ik graag in verbinding brengen met anderen door deze ervaring te delen. Je kan met me samenwerken in de vorm van een 1:1 sessie. Die geef ik in centrum Mechelen. Naast een 1:1 sessie begeleid ik ook groepen. 

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte van toekomstige workshops of andere activiteiten rond stembevrijding? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Opleidingsrugzakje

Bachelor en Master of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen

Algemeen kindercoach

Mindfulness coach voor kinderen 

Faalangst reductie trainer

Individueel Transformatietraject (Feel To Heal)

Stembevrijding (Centrum Voor Stembevrijding) 

Andere bezigheden 

Ontwerp digitaal (logopedisch) spel- en behandelmateriaal

Illustreren (postkaarten, art prints)

Webdesign

Dans