Introductie Stembevrijding

19 april / 14u30 – 17u30 / Korenmarkt, Mechelen

door Annabel Barbé en Laetitia Trimbos

Tijdens de interactieve workshop ‘introductie stembevrijding’ leer je technieken om je stem te bevrijden, blokkades los te laten en jezelf vrijuit te uiten.  Je wordt begeleid om weer in contact te komen met je eigen stem. Niet met het doel om ‘mooi te klinken’, maar om jezelf te ontmoeten en te laten ontmoeten in alles wat er in je speelt. Jij, wie je nu bent, echt. Reserveer je plekje en maak deel uit van deze inspirerende stembevrijdingservaring!

Wil je erbij zijn?

Mantra Avond

19 april / 19u00 – 21u00 / Korenmarkt, Mechelen

door Annabel Barbé en Laetitia Trimbos

Tijdens deze mantra avond met (muzikale) begeleiding van stembevrijders Laetitia en Annabel, wordt je uitgenodigd om je stem vrij te laten stromen. Samen zingen we mantra’s, die door de eenvoudige teksten een diepgaande rust en ontspanning bieden. De kracht van het zingen van mantra’s ligt in de herhaling van de woorden, waardoor je jezelf kunt laten zakken in de melodie en betekenis achter de tekst. Het kan een meditatieve ervaring zijn die je helpt om in het moment aanwezig te zijn en om je te openen voor een diepere (muzikale) verbinding met jezelf en anderen.

Laat je stem resoneren met de harmonieën en klanken die worden gecreëerd, en voel hoe de muziek je emoties en energie in beweging brengt. Door je stem te laten horen op deze mantra-avond, geef je jezelf de ruimte om expressie te geven aan je innerlijke wereld. Reserveer je plekje en geniet mee van de helende kracht van muziek en zang!

Wil je erbij zijn?

Combitickets

Wat heb je nodig?

Voor de mantra avond zorgt iedereen zelf voor een matje, kussens en dekentjes zodat er in alle comfort genoten kan worden. Als je dit niet tot je beschikking hebt, laat dan een berichtje achter zodat wij iets voor jou kunnen voorzien. Zit je liever op een stoel? Laat het ons dan ook weten. Dan zetten we stoelen klaar zodat iedereen zich comfortabel voelt!

Eten / drinken?

Koffie, thee, water en wat lekkers zal voorzien zijn. De bar van The Cacao Project is open van 9u – 19u. Hier kan je voor of na de activiteiten terecht voor een lekkere chocolademelk, koffie of een gebakje uit de winkel. 

Wil je graag lunchen tussen beide activiteiten? Boek dan één van de combitickets met lunch. Cristina van Cristina’s kitchen zal een heerlijke vegetarische pastasalade voorzien met gegrilde groenten. 

Waar & wanneer?

Korenmarkt 23, Mechelen (ingang via The Cacao Project winkel)

Workshop stembevrijding

Vrijdag 19 april van 14u30-17u30 (welkom vanaf 14u)

Mantra avond

Vrijdag 19 april van 19u-21u (welkom vanaf 19u)