Je kunt je best doen om zo goed mogelijk te zingen.
Of je kunt zingen wat er in jou leeft, moeiteloos.’

Zowel het concept stembevrijding als samen mantra-zingen is nog een onbekend concept voor veel mensen waarbij vaak al een verwachting is dat iemand goed moet kunnen zingen of dit al eerder moet gedaan hebben. Deze dag gaat net over het niet moeten voldoen aan standaarden of eisen die we onszelf en elkaar vaak opleggen. Een workshop stembevrijding en mantra zingen is een laagdrempelige, muzikale manier om ons met onszelf en elkaar te verbinden, om helemaal te zijn en te zingen met wie en hoe we nu op dit moment zijn en om ons dan samen te verwonderen van de ‘kunst’ die daaruit ontstaat. Thuiskomen in verbinding (met je eigen natuurlijke stem) en stapje voor stapje ervaren dat daar als nature muziek uit ontstaat in het moment zonder moeite.
Tijdens de workshop zal je naast het ervaren ook informatie en inzichten opdoen rond de relatie muziek en mens. Jan doet dit op een spontane manier waarbij ruimte ontstaat voor diepe filosofische momentjes, bezinning en vrolijke uitspattingen. Dat wordt allemaal met de piano begeleid. Op deze manier kan je proeven van het concept stembevrijding, hoe je door deze nieuwe inzichten en door deze simpele oefeningen toe te passen meer in contact kunt komen met wie je bent, wat je verlangt en daar geleidelijk ook meer expressie aan kunt geven in je leven. Dat kan alleen maar door ons eigen stemgeluid nu toe te laten, vanaf dat moment is er een ingang voor het toelaten van onze natuurlijk behoefte om (samen) muziek te maken. Daar ontstaan dan weer mooie gewaarwordingen uit.

Praktisch

  • Datum: vrijdag 26 mei
  • Tijdstip: 13u30 – 16u30
  • Aanvang: welkom vanaf 13u00
  • Locatie: Het Predikheren (Goswin de Stassartstraat 88, Mechelen)

Er is gratis parkeergelegenheid op het Douaneplein in Mechelen.

Een kaartje kost € 55. In combinatie met de mantra avond kost een kaartje (samen) € 72.

De mantra-avond ‘Het Lied van de Ziel’ sluit aan op de workshop stembevrijding. Het is een mooi geheel, maar je kunt ook kiezen voor één van beide dagdelen. 

Ben je benieuwd of deze workshop iets voor jou is? Twijfel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier!

Meer inhoudelijke en praktische informatie volgt nog. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het contactformulier in met als bericht ‘update‘.

Wil je graag een ticket kopen, maar ben je nog niet helemaal zeker, reserveer dan alvast een plekje zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Dat kan ook via het contactformulier.

Als je reeds een ticket hebt geboekt, zal je automatisch updates ontvangen op het e-mailadres van de boeking!

Blijf op de hoogte!