Een kwartier voor aanvang wordt het stil, er zijn alleen nog pianoklanken. Als we beginnen nemen we een paar liederen door. Voor sommige mantra’s is dat niet eens nodig, iedereen kan daar al snel in meedoen.

Zowel het concept stembevrijding als samen mantra-zingen is nog een onbekend concept voor veel mensen waarbij vaak al een verwachting is dat iemand goed moet kunnen zingen of dit al eerder moet gedaan hebben. Deze dag gaat net over het niet moeten voldoen aan standaarden of eisen die we onszelf en elkaar vaak opleggen. Een workshop stembevrijding en mantra zingen is een laagdrempelige, muzikale manier om ons met onszelf en elkaar te verbinden, om helemaal te zijn en te zingen met wie en hoe we nu op dit moment zijn en om ons dan samen te verwonderen van de ‘kunst’ die daaruit ontstaat. Thuiskomen in verbinding (met je eigen natuurlijke stem) en stapje voor stapje ervaren dat daar als nature muziek uit ontstaat in het moment zonder moeite.
Tijdens de mantra avond zal de nadruk liggen op de volledige ervaring van zingen in verbinding met onszelf en de omgeving. De piano muziek zal ons begeleiden in het welkom heten aan onszelf, onze stem, in het geheel. Iedereen mag dan ook een plekje uitkiezen in de kerk dat comfortabel aanvoelt. De kerk is ideaal om de schoonheid van ons samen zingen terug gereflecteerd te krijgen. Dat is een bijzondere ervaring!

Praktisch

  • Datum: vrijdag 26 mei
  • Tijdstip: 19u – 21u
  • Aanvang: welkom vanaf 18u30
  • Locatie: mARTa (Adegemstraat 93, Mechelen)

Er is gratis parkeergelegenheid op het Douaneplein in Mechelen.

Een kaartje kost € 22. In combinatie met de workshop stembevrijding kost een kaartje (samen) € 72.

De mantra-avond ‘Het Lied van de Ziel’ sluit aan op het middagprogramma. Het is een mooi geheel, maar je kunt ook kiezen voor een van beide dagdelen. 

Ben je benieuwd of deze mantra avond iets voor jou is? Twijfel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier!

Meer inhoudelijke en praktische informatie volgt nog. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het contactformulier in met als bericht ‘update‘.

Wil je graag een ticket kopen, maar ben je nog niet helemaal zeker, reserveer dan alvast een plekje zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Dat kan ook via het contactformulier.

Als je reeds een ticket hebt geboekt, zal je automatisch updates ontvangen op het e-mailadres van de boeking!

Blijf op de hoogte!